Sita weigert The Voice Of Holland

Sita Vermeulen, zangeres van K-otic, wil niet nog eens meedoen aan een talentenjacht. Ze heeft daarom bedankt voor deelname aan The Voice of Holland, vertelt ze aan Metro. “Ik ben er wel eens voor gevraagd, maar ik heb altijd nee gezegd en dat blijf ik ook zeggen. Ik voel me niet helemaal op mijn plek om weer met een talentenjacht mee te doen”, zegt Sita.

K-otic kwam voort uit het televisieprogramma Starmaker. Sita’s collega-zangeres Rachel Kramer van K-otic deed dit seizoen mee aan The Voice of Holland. ”Ik vind het wel heel stoer van Rachel hoor dat ze dit avontuur is aangegaan en daar weer stond te shinen. Ik zou het zelf supereng vinden en mijn ambitie ligt daar ook niet meer, om dat weer op die manier te doen. Ik blijf gewoon doen wat ik nu doe, af en toe met zingen erbij, maar ik hoef niet meer megabekend te worden. Die tijden hebben we wel een beetje gehad.”

Sita vertelt dat ze volgende week met K-otic overlegt om te kijken hoe het na het reĆ¼nieconcert (zie video) in december verder moet. “We hebben zoveel positieve reacties gekregen, dus het zou zonde zijn daar helemaal niks meer mee te doen. We gaan niet nogmaals zo’n concert doen hoor, maar wellicht kunnen we wel nog een paar keer met elkaar zingen. Het heeft me in ieder geval weer op ideeĆ«n gebracht om muziek weer op te pakken. Dat blijft ook mijn ding, al doe ik nu dus heel veel musicals. Ik vind gewoon heel erg veel leuk.”

(BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten