Veel lof voor Patty in hartverscheurende Vier Handen Op Eén Buik

Dinsdagavond werd de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Vier Handen Op Eén Buik uitgezonden en daarvoor een en al lof voor de aanpak van Patty Brard, die de de 18-jarige Michelle moest begeleiden. Twitter regent positieve reacties over de lieve en rechtvaardige aanpak van de diva.

In de aflevering is het trieste verhaal van Michelle en Michael-Angelo te zien. Terwijl Michelle zwanger is, is Michael-Angelo dakloos en woont zij in een kamer van 12 vierkante meter. Ook zit het stel financieel in zwaar weer. Michael-Angelo werkt twee dagen in de week in een supermarkt en Michelle moet van 50 euro per week leven. Het koppel is dan ook afhankelijk van de Voedselbank.

Als het stel een paar weken voor de bevalling trouwt en een groter huis krijgt, lijkt het beter met hen te gaan. Niet veel later wordt hun dochtertje Mylène gezond geboren en staan verschillende instanties klaar om het jonge gezin aan alle kanten te begeleiden. Maar als Patty op bezoek komt, schrikt ze van de situatie. Mylène blijkt niet goed te groeien en het is duidelijk dat Michelle en Michael-Angelo moeite hebben met de zorg voor hun dochtertje.

Uiteindelijk blijken de zorgen rondom Mylène niet minder te zijn geworden en de Kinderbescherming besluit Mylène uit huis te plaatsen. Patty gaat nogmaals langs en treft een enorm verdrietig stel aan. “We hebben er dagelijks verdriet van. Het voelt voor ons onterecht”, aldus Michael-Angelo. De kijkers thuis laten via Twitter weten enorm aangeslagen te zijn van de uitzending. Patty krijgt dan ook veel lof voor haar begeleiding van het jonge stel.

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten