‘Kourtney Kardashian opnieuw zwanger’

Kourtney Kardashian (37) is  opnieuw in verwachting. Samen met Scott Disick (33) verwacht ze haar vierde kindje, zo meldt Radar Online.

Een bron uit de familie onthult aan de entertainmentsite: “Kourtney is in verwachting en zit momenteel in haar eerste trimester.” De brunette zou het nieuws alleen nog met haar beste vrienden hebben gedeeld. De twee hebben samen al drie kinderen; zoon Mason (7), dochter Penelope (4) en zoon Reign (1).

Kourtney en Scott, die sinds 2006 bij elkaar zijn, kennen een roerig liefdesverleden. De twee gingen in 2010 tijdelijk uit elkaar, zodat Scott kon werken aan zijn alcoholverslaving (zie video). In 2015 volgde er opnieuw een breuk waarna bekend werd dat Scott Kourtney had bedrogen. Opnieuw zocht Scott professionele hulp en verbleef hij in een afkickkliniek in Costa Rica.

Toch blijken de twee niet zonder elkaar te kunnen en werden ze na hun breuk nog regelmatig samen gespot. Na een aantal romantische tripjes zijn Scott en Kourtney weer officieel samen en wordt hun liefdes dus bekroond met baby nummer 4!

 

 

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten