Ozzy Osbourne niet trots op affaire

Ozzy Osbourne is niet trots op het feit dat hij zijn vrouw Sharon heeft bedrogen door meerdere malen vreemd te zijn gegaan. Dat vertelt hij in een interview met tijdschrift Rolling Stone.

De 68-jarige rocker en zijn vrouw gingen in 2016 een tijdje uit elkaar toen bekend werd dat Osbourne gedurende zijn huwelijk met Sharon met zes andere vrouwen het bed heeft gedeeld. Maar de twee legden hun ruzie bij en besloten zelfs hun huwelijksgeloften opnieuw af te leggen.

“Ik heb er spijt van. Van al die shit”, begint Osbourne. Op de vraag wat dan het geheim is van een langdurige, goede, relatie grapt hij: “Dat je niet wordt gesnapt”. De Prince of Darkness-zanger legt uit dat het ook een beetje bij zijn levensstijl paste. “Het is een rock en roll-ding, snap je”, vervolgt Osbourne. “Ik heb geluk gehad dat Sharon me niet heeft verlaten”, aldus de rocker die zegt dat hij inmiddels vijf jaar clean is en geen druppel alcohol meer drinkt.

In januari vertelde Osbourne aan The London Times dat hij niet is vreemdgegaan vanwege een seksverslaving, zoals sommige media beweerden. “Ik ben lid van een fucking rockband, of niet dan”, zei Osbourne die eraan toevoegde dat elke band en zanger groupies heeft. Wat de twee Osbournes dan echt bij elkaar houdt? “Ik denk dat je van echte liefde kunt spreken. Ik hou van haar en zij van mij”, aldus Ozzy.

(BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten