Zieke Peter Strykes wil in mei terug op het podium

LA The Voices-zanger Peter Strykes heeft zijn vizier langzaamaan weer op de toekomst gericht. Het voorheen langharige lid van de band heeft net de laatste chemo’s en bestralingen achter de rug en is ‘stiekem’ al met plannen bezig voor als hij genezen is verklaard.

“Ik werk aan een hele mooie terugkeer op het podium. Met een heel mooi optreden, als solozanger, wil ik laten zien dat ik er weer ben”, zegt de 59-jarige Peter zaterdag in De Telegraaf. Zijn comeback komt wat hem betreft al in mei. “Dan wil ik gelijktijdig een nieuwe single lanceren. Mensen zeggen tegen mij: is dat niet te snel? Mijn motto is echter dat je iets moet hebben om naartoe te leven.”

Een terugkeer bij LA The Voices is voorlopig niet aan de orde. “Op dit moment ligt de prioriteit bij mijzelf. Dat begrijpen de jongens volkomen. Ze staan nu met Brooklyn Nights tijdens de dinershows in Aalsmeer, met een vervanger van mij”, aldus Peter. “Met de groep wil ik pas weer gaan optreden, als ik weer helemaal honderd procent of meer ben. Eerder ga ik het niet doen.”

Van Peters beroemde kapsel is door de zware behandelingen niet veel overgebleven. “Ik heb nog wel wát op mijn hoofd zitten, maar het is niet wat ik gewend ben. Zeker na de eerste chemo had ik dagen dat ik er versteld van stond hoeveel er van je hoofd kan komen. Als je het boeltje op je hoofd ziet denk je, dat is niet zo veel. Ik kan je verklappen, er is wel een half boodschappentasje afgegaan. Dat was wel een confronterend moment.”

(BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten