Baby Spice wil Posh achterna

Emma Bunton heeft al eens een carrièreswitch gemaakt, ze ging van zangeres naar Dancing on Ice jurylid, maar Baby Spice krijgt er geen genoeg van. Nu denkt ze erover om haar oud-collega Victoria Beckham achterna te gaan. Bunton wil juwelen gaan ontwerpen. Dit meldt The Daily Mirror.

Posh heeft onlangs wat van haar ontwerpen opgestuurd naar Bunton om te dragen tijdens de ITV show. Baby Spice liet toen ook gelijk wat van haar eigen creaties zien. “Ik ben zo trots op Victoria. Ze is altijd al bezig geweest met kleding. Ik denk dat ze haar grenzen heeft verlegd door van muziek naar ontwerpen te gaan. Ik ben dol op haar spullen en ik ben erg blij dat ik wat opgestuurd heb gekregen”, aldus Emma.

Eén en al lof spreekt Baby Spice over de ontwerpen van Posh. Bunton: “Het is zo leuk om wat van haar jurken te krijgen, omdat ze zo mooi zijn. Je voelt je er echt sexy in.”

De zangeres blijft voorlopig nog even hangen in het ontwerperswereldje. “Ik wil graag meer ontwerpen. Ik heb wat sieraden ontworpen die ik gedragen heb tijdens Dancing on Ice, maar ik zou ook graag een lijn voor kinderen uitbrengen.”

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten