Charlie Sheen en Brooke Mueller uit elkaar

Na 2 jaar is het huwelijk van Charlie Sheen en Brooke Mueller dan toch ten einde. Een bron heeft dit laten weten aan de Amerikaanse entertainmentwebsite Access Hollywood. Verder laat diezelfde bron ook weten dat Brooke Mueller intussen niet meer met hem onder één dak woont en dat zij hun tweelingzoontjes Max and Bob heeft meegenomen. Al eerder werd deze week bekend dat Charlie Sheen de afgelopen dagen elders vertoefde. Toen de acteur terug naar huis keerde, vertrok zijn echtgenote direct. “Hun relatie is dood”, liet een bron toen al weten. “Ze is hem zo zat dat ze niet met hem in hetzelfde huis wil slapen.”

Brooke Mueller deed eind vorig jaar aangifte tegen haar man wegens huiselijk geweld. Ze beweerde dat de “Two and a Half Men” acteur haar tijdens kerst heeft bedreigd met een mes. Daarnaast loopt Sheen de afkickkliniek in en uit, en zou hij een affaire hebben met een escortdame die 3000 dollar per uur rekent.

Charlie en Brooke hebben twee kinderen, de tweeling Max en Bob, die op 14 maart 2009 zijn geboren. Het stel heeft elkaar leren kennen in april 2006, en lieten in juli 2007 weten dat ze verloofd waren. Op 30 mei 2008 trouwden zij met elkaar.

Bekijk de reacties (0)