Concert Whitney met Waylon afgelast

Pech voor Waylon. De zanger maakte onlangs bekend dat hij het voorprogramma van Whitney Houston zou verzorgen in Engeland, Ierland en Schotland, maar Houston heeft nu al drie concerten afgezegd. Waylon zal dus nog even geduld moeten hebben voordat hij zijn opwachting in de show van Whitney kan maken.

Whitney is opgenomen in het ziekenhuis vanwege chronische rinopharygitis, ook wel opgezette neus- en keelklieren. Eerder deze weken meldden woordvoerders van de zangeres al dat haar concert in Parijs werd afgelast, omdat ze last zou hebben van een infectie. Inmiddels zijn nu ook de eerste drie concerten van Houston in Groot-Brittannië afgelast.

Waylon was nog niet in Engeland aangekomen en eigenlijk vindt hij het ook allemaal niet zo erg. De zanger heeft nu wat meer tijd om te repeteren, want alles zou eerder nogal gehaast hebben gemoeten, zo liet hij weten. Hij zal nu dinsdag pas afreizen naar het land. Of het eerst volgende optreden, dat gepland staat voor 13 april, wel doorgaat is nog onzeker. Waylon wenst Whitney in ieder geval een spoedig herstel en hij houdt iedereen op de hoogte van de ontwikkelingen, zo schrijft hij op zijn website.

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten