Demonstratie tegen show Uri Geller

Mentalist Uri Geller en zijn collega’s Rob & Emiel zijn gisteravond in Hoogeveen opgeschrikt door een groep demonstranten die hun show wilden dwarsbomen. Dit meldt De Telegraaf.

Een groep van vijftig demonstranten blokkeerden de ingang van Theater De Tamboer waar het trio moest optreden. Volgens de actievoeders zou Uri over kwade krachten beschikken. Mentalist Rob laat weten aan de krant: “Het was een groep van ongeveer vijftig mensen die al om half zeven rondom het theater liepen. Tegen de tijd dat de show begon zijn ze hand in hand voor het theater gaan staan. Ze hebben geprobeerd om de deuren te blokkeren.”

“Ik denk dat deze mensen geen idee hebben wat we doen. Ons werk heeft niets met religie te maken. Wij maken slechts gebruik van neurolinguïstisch programmeren en hypnose. Sterker nog: Uri wijst er juist op dat kinderen niet moeten gaan roken en drinken. En dat ze positief moeten denken. Daar kan toch niemand tegen zijn. Het liefste had ik ze allemaal uitgenodigd om de show te laten zien. Nu werden we keihard veroordeeld. Dat vind ik niet tof”, aldus Rob.

Uri en Rob & Emiel hebben uiteindelijk wel gewoon op tijd kunnen optreden.

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten