Frans Bauer wil vooruit kijken

Frans Bauer is inmiddels weer begonnen met optreden. De zanger probeert zich, ondanks de vreselijke gebeurtenis rondom zijn tante en oom, vast te houden aan het positieve. Maar de familie blijft verbijsterd. “Zoiets maakt toch bijna niemand mee”, zo vertelt Frans in De Telegraaf.

Frans en en zijn familie krijgen volgende week van het openbaar ministerie meer uitsluitsel. Zij zullen dan vertellen wat zij tot nu toe hebben gevonden in het onderzoek rondom de tante en oom van Frans, die allebei probeerden zelfmoord te plegen. Oom Giel slaagde er echter niet in zichzelf van het leven te beroven. Hij wordt nu psychiatrisch geholpen. “Hij is nog steeds heel erg suïcidaal en probeert schijnbaar elke keer zelfmoord te plegen. Wat ik hoop , is dat oom Giel de weg terug naar het leven vindt”, zo vertelt Bauer.

De vreselijke gebeurtenis heeft veel impact op de familie Bauer. De moeder van Frans zou het het zwaarst hebben. Frans: “Zij woont gewoon waar ze altijd woonde, naast de wagen van tante Doortje. Zij wordt dus dagelijks met het gemis geconfronteerd.” De zanger probeert zijn moeder dan ook zo goed mogelijk op te vangen.

Ook Frans heeft er veel moeite mee. “Toen ik zag hoe ze daar lagen, kon ik mijn ogen niet geloven. Dat beeld blijft door mijn hoofd spoken. Wij hebben als familie toch echt alles meegemaakt wat je kunt meemaken. Diepte- en hoogtepunten. Van optreden voor de Koningin tot dit drama en het broertje van Mariska dat werd doodgereden”, vertelt de zanger. Maar de familie blijft positief. “We houden ons nu aan het positieve vast. Ons zoontje Jan doet eind mei communie. Daar gaan we, en mijn moeder ook, weer optimisme uithalen. Het leven moet verder.”

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten