Frits Sissing wint Wie is de Mol?

De identiteit van de mol uit Wie is de Mol? is nog niet bekend, maar uit de aflevering van donderdagavond is wel gebleken wie de winnaar is geworden van het spelprogramma. Frits Sissing mag de titel van winnaar op zijn naam schrijven. Hij heeft de meeste vragen over de mol goed beantwoord en won daarmee de pot van 22.000 euro.

“Wat vind ik dit een ongelofelijk, ontzettend, mooi einde en vooral: wat een verrassing! Ik ben overvallen door een euforie die ik maar moeilijk kan omschrijven. Al die tijd werk je toe naar een finale, probeer je zoveel mogelijk geld te verdienen omdat er een kleine kans is dat jij de winnaar bent. Al die tijd richt je je op een mol, of zelfs meerdere. Je speelt een spel vol afleidingsmanoeuvres, intriges, verbondjes en ook vriendschap, maar zonder te weten waar voor jou het einde zal zijn en of je het juiste pad bent ingeslagen. Overal ligt verraad op de loer en iedere keuze kan een misstap zijn. Maar nu blijkt dat ik het goed had. Ik vind het een wonderbaarlijk fantastisch spel. Heerlijk!”, zo schrijft Frits in zijn dagboek op de site van Wie is de Mol?.

Het spel speelde zich af in het land van de rijzende zon, Japan. Frits nam het in de finale op tegen Kim Pieters en Sanne Vogel. Eén van deze twee dames is de mol, maar wie? Dat wordt volgende week duidelijk in de laatste aflevering.

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten