Gaat de man van Sandra Bullock vreemd?

Ondanks al het succes van Sandra Bullock gaat het op liefdesgebied met de actrice een stuk minder goed. Haar echtgenoot, Jesse James, zou al geruime tijd vreemdgaan met een model en wel een tattoo-model. Dit meldt Touch Weekly.

James en het model, Michelle McGee, zouden al ruim elf maanden een affaire hebben. McGee zou al die tijd hebben gedacht dat het huwelijk tussen James en Sandra al een hele tijd over was. “Ik zou nooit met hem gaan als ik wist dat hij een getrouwde man was. Hij gaf mij de indruk dat ze gescheiden waren”, vertelt McGee.

James en McGee kwamen in contact met elkaar door het bedrijf van de echtgenoot van Sandra. Het model hoopte daar modellenwerk te krijgen. Kort daarna zou James gevraagd hebben om wat af te spreken.

Bullock heeft nog niet in het openbaar gereageerd op de eventuele affaire van haar man. De actrice zou aanwezig zijn op de première van haar film The Blind Side, maar ze was nergens te bekennen. Geruchten doen de ronde dat Bullock er niet was, vanwege de affaire van haar man. Zo meldt People.

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten