‘Huwelijk Katie Price ongeldig’

Het huwelijk van Katie Price en Alex Reid is illegaal gesloten. De dominee, die de Britse realityster en de freefighter in de echt verbond in een hotel in Las Vegas, beschikt niet over de benodigde papieren. Dat meldt de Britse zondagskrant News of the World.

Dominee Mose Henney zou drie jaar geleden gedwongen zijn papieren hebben moeten inleveren nadat hij betrokken was bij een seksschandaal. De 67-jarige Henney geeft toe dat er acht jaar geleden in een kerk in Wisconsin sprake is geweest van ‘ongepast seksueel contact met drie volwassen vrouwen’.

Henney verhuisde van Wisconsin naar Las Vegas en ging daar verder als dominee.  Amerikaanse familierechtadvocaten beweren nu dat alle huwelijken die Henney sindsdien heeft gesloten nietig moeten worden verklaard. Dat zou betekenen dat het vweelbesproken huwelijk van Reid en Price al voorbij is voordat het begon op 2 februari jongstleden.

De 31-jarige Price, ook wel bekend onder de naam Jordan, en de 34-jarige Alex Reid leerden elkaar kennen vlak nadat het huwelijk van het model met Peter Andre op de klippen was gelopen. Na een korte knipperlichtrelatie stapten de twee halsoverkop in het huwelijksbootje nadat Reid Celebrity Big Brother won.

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten