Laatste formatie Sugababes

De Sugababes zijn al meerdere malen van formatie gewisseld, maar nu heeft de popgroep, bestaande uit Heidi, Amelle en Jade, laten weten dat er niets meer zal veranderen aan de line-up. Zodra er iemand wil vertrekken, komt er geen vervanging en is het helemaal over. Dit meldt The Sun.

“We hebben besloten dat mocht er iets gebeuren we niet verder gaan met iemand anders. Dit is het. Het duurt even om te wennen, maar we zijn nu erg blij”, zo vertelt Heidi, één van de zangeressen.

Voor nieuwkomer Jade was het best lastig om zich echt thuis te voelen in de popgroep. Veel trouwe fans zagen in eerste instantie niets in de nieuwe zangeres. “Mensen op straat schreeuwden naar me en ik weet nog wel dat ik me toen afvroeg of ik wel de goede keuze had gemaakt”, aldus Jade.

Naast alle commotie over de steeds wisselende formatie van de Sugababes en de naam van de popgroep, is er ook leuk nieuws. Heidi gaat namelijk trouwen. De zangeres heeft zich verloofd met vriend Dave Berry. Ze draagt een grote verlovingsring en deze liet ze dan ook uitgebreid zien tijdens een optreden.

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten