Larry King had relatie met zus echtgenote

Nieuwe berichten over Larry King. De talkshowhost is onlangs gescheiden van Shawn Southwick, omdat de twee te veel van elkaar zouden verschillen, maar nieuwe berichten doen anders vermoeden. King zou namelijk al vijf jaar een relatie hebben met de zus van Soutwick. Dit meldt TMZ.

Soutwick zou achter de affaire zijn gekomen toen ze de afschriften van een VISA card van King bekeek. Hierop was namelijk te zien dat de talkshowhost meerdere malen grote bedragen had uitgegeven aan sieraden en een auto. Deze cadeautjes belandden echter niet bij Soutwick, maar gingen volgens een bron, rechtstreeks naar haar zus, Shannon Engemann.

King gebruikte de credit card om de cadeautjes voor Engemann te kopen en de rekeningen werden betaald door de zakenmanager van Larry. Southwick vertrouwde haar man kennelijk niet en begon te speuren in zijn spullen. Zo vond ze de afschriften en ontdekte ze dat haar man een diamanten ketting van Cartier had gekocht. “Hij heeft me nooit een diamanten ketting gegeven”, vertelt Soutwick aan een vriend. Dit zou het begin zijn geweest van een vijf jaar durend drama die uiteindelijk eindigde in een scheiding.

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten