Liz Hurley verbiedt zoon films Hugh Grant

Liz Hurley heeft geen hoge pet op van de films waarin haar ex-vriend Hugh Grant een rol speelt. De actrice heeft haar zevenjarige zoon verboden om naar de films te kijken. Ze keurt het taalgebruik in de films namelijk af. Dit meldt The Daily Mail.

De 43-jarige Hurley zegt dat haar zoontje Damian graag kijkt naar haar films, vooral Austin Powers zou favoriet zijn. Erg opvallend, aangezien er in deze film nog al wat riksante toespelingen zitten. Liz beweert dat ze normaal gesproken nooit naar haar eigen films kijkt, maar dat haar zoon al haar filmteksten kan opdreunen.

Echter films van ex-vriend Hugh Grant zijn niet erg welkom in huize Hurley. Ook al is zoontje Damian een petekind van Grant. “We proberen altijd iets te vinden van het werk van Hugh wat Damian kan bekijken, maar er zitten altijd zo veel grove woorden in. We kunnen gewoon niks vinden. Hij kan Four Weddings And A Funeral niet kijken, maar ook About A Boy is niet geschikt. Het is heel moeilijk om iets te vinden dat gepast is voor kinderen”, aldus Hurley.

Ondanks het feit dat de films van Hugh Grant niet bekeken worden, is de relatie tussen de twee exen nog altijd goed. De twee waren 13 jaar bij elkaar en soms gaat Grant nog mee op vakantie, samen met Liz en haar man en natuurlijk Damian.

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten