Madonna verhuist terug naar Londen

Madonna’s liefde voor Engeland is weer aangewakkerd. De zangeres is namelijk van plan om terug te verhuizen naar Londen. Dit meldt The Sun. Het is nog geen jaar geleden dat de Queen of Pop naar New York vertrok, nadat haar huwelijk met Guy Ritchie op de klippen liep.

De zangeres heeft haar passie voor Engeland hervonden nu ze bezig is met het voorbereiden van een nieuwe film, W.E. Deze film zal gaan over het leven van Edward Vll die afstand doet van de troon, omdat hij met zijn verboden liefde Wallis Simpson wil trouwen. Dit betekent dat Madonna weer op weg is om terug te komen naar Londen en wel naar de wijk Marylebone. Hier zal ze zes maanden doorbrengen tijdens de zomer.

Guy Ritchie is erg blij met het nieuws. Hij hoopt zelfs dat het permanent zal zijn. Nu kan hij zijn zoontjes Rocco en David Banda bijna elke dag zien. Rocco ziet het plan ook wel zitten. Dochter Lourdes doet er echter alles aan om in New York te kunnen blijven. Een bron liet weten: “Er is niets mis met de Big Apple, maar Madonna heeft gewoon haar interesse in Engeland hervonden. Ze heeft nog steeds haar huis in Marylebone en daar zal ze weer naar toe gaan.”

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten