Mest-actie Terror Jaap is idee van Robert Jensen

Een bizarre actie van Robert Jensen. Hij heeft Gouden Kooi-winnaar Terror Jaap met een mestkar naar het huis van Albert Verlinde gestuurd. De vloeibare mest is uiteindelijk ook gedumpt bij de woning van Albert. Dit heeft de politie gemeld.

Volgens de gemeente waren Terror Jaap, een productieleider en een cameraploeg bij de woning. Die hebben verklaard dat ze in opdracht van Robert Jensen hebben gehandeld. Het was niet de bedoeling dat de mestkraan open gedraaid zou worden. Wie de mest toch heeft geloosd en of dat met opzet is gebeurd, is nog niet duidelijk.

De mest is met tuinslangen weggespoten. Waarschijnlijk is de mest in het riool bij het schone regenwater gekomen. De gemeente heeft laten weten dat alle kosten zullen worden verhaald op de daders.

Onno Hoes, de partner van Albert Verlinde, heeft gemeld dat Jaap ‘s ochtends met een ontbijt aan de deur stond, omdat hij iets wilde uitpraten met Albert. Maar die ging niet op de uitnodiging in. Toen Albert en Onno hun huis verlieten, kwam Terror Jaap terug met de mestkar.

RTL laat in een reactie weten: “Het gaat hier om een ludieke actie voor het nieuwe programma van Jensen, Snafu TV. Het is niet de bedoeling geweest om de mest daadwerkelijk in de tuin te gooien, maar er is per ongeluk iets op straat terechtgekomen. Dat is inmiddels opgeruimd door Jaap.

RTL geeft presentatoren als Jensen en ook Albert grote vrijheid om hun programma’s te maken, maar wij houden uiteraard wel de grenzen in de gaten. Wij zullen het item eerst bekijken voordat het uitgezonden wordt.”

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten