Meubels Jackson in juni naar de veiling

Goed nieuws voor de fans van Michael Jackson. Zij kunnen binnenkort in het bezit komen van een luxe meubelbstuk van de King of Pop. De meubels die Jackson vlak voor zijn dood bestelde, worden namelijk geveild. Ook een aantal andere persoonlijke spullen van de zanger zullen onder de hamer gaan. Dit alles zal plaatsvinden in juni in Las Vegas. Dit heeft het veilingbureau Julian’s Auctions aangekondigd.

Het gaat om 22 meubels die Jackson bestelde voor zijn huis waar hij wilde verblijven tijdens de concerten die hij in Londen zou geven. Voordat alles naar de veiling gaat, zullen de meubels van 16 maart tot 30 mei te zien zijn in een Iers museum, waar een reconstructie van Jacksons huis in Kent wordt gebouwd. Daarna gaan de stukken naar Las Vegas voor een expositie van 14 tot 25 juni en vervolgens zullen ze onder de hamer gaan.

Eén van de meubels is een barokke roodfluwelen sofa met gouden randen en ingelegde stenen (geschatte waarde ongeveer 109.000 euro). Onder de persoonlijke spullen van de zanger is een gesigneerd exemplaar van de songtekst Bad.

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten