Misbruik Oprah Winfrey gelogen?

Verwarrende berichten over Oprah Winfrey. De talkshowkoninging zou liegen over misbruik, zo vertelt de 81-jarige Katharine Carr Esters in een biografie over Winfrey. Dit meldt People.

Esters, de nicht van Oprah zou tegen de schrijfster van de biografie, Kitty Kelley, hebben gezegd dat het hele verhaal over de talkshowhost die als meisje misbruikt zou zijn, helemaal niet waar is. “Ik geloof er helemaal niks van. Niemand in de familie gelooft haar verhalen over seksueel misbruik, maar niemand durft haar tegen te spreken. Dit omdat Oprah zo rijk en machtig is”, aldus het familielid.

De New Yorker zet echter ook haar vraagtekens bij de motieven van de nicht van de talkshowkoningin. De vrouw zou nogal wat wrok koesteren tegen Winfrey. Dit omdat zij niet wilde helpen met het schrijven van haar memoires.

Kelley beweert ook te weten wie de echte vader van Oprah is. Esters zou het hebben verteld, maar ze wilde niet dat het in het boek zou komen, omdat de moeder van de talkshowkoningin dit al die jaren niet wilde vertellen.

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten