Naomi Campbell haalt uit naar camera

Naomi Campbell is opnieuw boos weggelopen in een interview. Het model was in gesprek met ABC, maar gaf er ineens de brui aan en haalde daarna ook nog uit naar de camera. Dit melden diverse media.

In het gesprek werd er aan het model gevraagd of ze een ‘bloeddiamant’ cadeau had gekregen van de voormalige president van Liberia, Charles Taylor. Campbell was hier niet van gediend. Ze werd zo kwaad en sloeg de camera.

“Ik heb geen diamant gekregen en ik ga er niets over zeggen”, zei het model voordat ze kwaad wegliep. Campbell zou geweigerd hebben mee te werken aan een internationale strafrechtszaak tegen Charles Taylor, die momenteel gaande is in Den Haag.

De voormalige president van Liberia zou het model tijdens een bezoek aan Nelson Mandela een grote diamant hebben gegeven. Actrice Mia Farrow, die toen ook te gast was bij Mandela, vertelde de aanklagers van het Internationaal Strafhof over het cadeau.”

De aanklagers hoopten via Campbell te bewijzen dat Taylor ‘bloeddiamanten’ gebruikte om zijn terreur te bekostigen. Taylor ontkent ook dat hij Campbell een diamant heeft  gegeven.

Het is niet de eerste keer dat Naomi negatief in het nieuws komt. Eerder zou ze een chauffeur mishandeld hebben door zijn hoofd meerdere malen tegen het stuur te duwen. De man ging zelf naar de politie, maar trok later zijn getuigenis terug.

Bekijk de reacties (0)