Oprah over biografie van Kitty Kelly

Oprah Winfrey heeft zich voor het eerst uitgelaten over de biografie die Kitty Kelly over haar heeft geschreven. Ze noemt het boek een ‘zogenaamde biografie’. Dit meldt People

De talkshowkoningin sprak maandag tijdens de New York Women in Communications Matrix Awards over de ‘zogenaamde biografie’, toen ze een award mocht uitreiken aan goede vriendin Gayle King.

Winfrey sloeg de rode loper even over, maar verspilde geen moment toen ze het podium op ging en het boek van Kitty Kelly afdeed als onzin.

Haar goede vriendin King beschreef ze als ‘iemand die soms meer geeft om mijn leven dan ik’. Volgens de talkshowhost was het uitkomen van de ‘zogenaamde biografie’ een vervelende tijd voor haar vriendin.

“Gayle had het heel erg zwaar toen al mijn nieuw vaders werden gepresenteerd”, vertelt Winfrey over het feit dat Kelly schrijft dat Vernon Winfrey niet de biologische vader is van de talkshowhost. Oprah kreeg een luid applaus en daarop zei ze over de aantijgingen in het boek: “Ook dit zal wel overwaaien.”

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten