Paul Witteman deze week weer thuis

Presentator Paul Witteman is gisteren geopeerd. Zijn woordvoerder laat weten dat Paul nog deze week uit het ziekenhuis wordt ontslagen. Dit meldt De Telegraaf.

Paul moest onder het mes vanwege prostaatproblemen. Jeroen Pauw laat weten in de krant: “Naar omstandigheden maakt hij het goed. Ik kan er verder niet zo veel over zeggen omdat het een privé-aangelegenheid is. Het is aan Paul zelf of hij details over zijn situatie geeft.”

In het AD laat Jeroen weten dat hij zijn collega Paul ontzettend mist. “Het is anders om in je eentje zo’n programma te dragen. Als duo kun je elkaar afwisselen en kristischer zijn. Nu moet ik al die rollen uit mezelf halen. Vooral de gezelligheid en het praten over het programma mis ik. In de uitzending zelf mis ik mijn klankbord.”

Jeroen laat in deze krant verder weten dat zijn stembanden zijn ontstoken dat het voor hem dus des te moeilijker is om de talkshow nu tijdelijk in zijn eentje te doen.

Volgens de VARA zal Witteman half april weer aan de slag kunnen bij zijn nieuwstalkshow Pauw & Witteman. Paul is overigens bij onze zuiderburen geopereerd, omdat er in ons land wachtlijsten zijn voor deze operaties. Medisch gezien was het niet verstandig om zijn ingreep uit te stellen.

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten