Sandra Bullock schakelt advocaat in

De kogel is door de kerk. Sandra Bullock is bezig om een advocaat in te schakelen om de scheiding met haar man Jesse James te regelen. Ook voor deze laatste zouden al wat woordvoerders bezig zijn om een raadsman te vinden. Dit meldt TMZ.

Het zou onder andere gaan om advocaat Lance Spiegel. Hij zou ook de scheidingen hebben gedaan van Charlie Sheen, Heather Locklear en Michael Jackson.

Eerder werd bekend dat Bullock zich zou verstoppen voor de buitenwereld om over haar huwelijk na te denken, maar nu lijkt het er echt op dat de actrice er definitief een streep onder heeft gezet.

Ook stripper Michelle McGee, met wie de echtgenoot van Bullock een affaire zou hebben gehad, zou woest zijn op Jesse James. Ze zou geprobeerd hebben hem over te halen haar stripclub te financieren, maar hij zag hier echter niets in. Daarop besloot de stripper het verhaal over de affaire te verkopen. “Michelle wordt snel kwaad en ging dus ook door het lint toen Jesse weigerde te betalen”, zo meldt een bron aan perezhilton.com

McGee zou 22.270 euro hebben gekregen voor haar verhaal.

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten