Sieneke ontmoet concurrenten

Nog een klein maandje en dan moet Neerlands songfestivaltrots Sieneke zich voor ons gaan bewijzen in Oslo. Zaterdag ontvangt zij haar concurrenten voor een kennismaking met Nederland en de Nederlandse songfestivalfans tijdens de tweede editie van het Eurovision in concert.

Een grote afvaardiging van zeventien deelnemers van het Eurovisie songfestival zijn in Nederland om op te treden en kennis te maken met typisch Hollandse gewoonten. In de middag, voorafgaand aan het concert zullen de artiesten een bezoek brengen aan de Zaanse Schans. ’s Avonds vertolken zij hun songfestivalnummer tijdens een feest in de Lexion in Westzaan.

De artiesten uit de volgende landen treden op: Albanië, België, Bulgarije, Cyprus, Finland, Georgië, Israël,Letland, Litouwen, Oekraïne, Portugal, Servië, Slovenië, Turkije, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en dus Sieneke. De delegatie uit Malta heeft zich afgemeld voor dit evenement. Veel fans uit het buitenland zullen naar Nederland komen voor Eurovision in Concert 2010.  

Wat vinden de andere deelnemers van onze Sieneke? Vanavond in onze late uitzending van Shownieuws de reacties!

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten