Sugar Lee Hooper in coma

Sugar Lee Hooper (62) wordt kunstmatig in coma gehouden. Zo meldt haar partner, Andrea, aan Shownieuws.

Marja van der Toorn, zoals ze echt heet, is afgelopen zondag van haar scootmobiel gevallen en heeft toen haar heup gebroken. Tijdens de operatie is het mis gegaan, ze kreeg een hartstilstand en heeft ook nog zuurstofgebrek gehad.

De buurman van Sugar Lee heeft het ongeval zien gebeuren. Hij zag haar op de grond liggen bij de trambaan op de Vuurbaakstraat ter hoogte van De Olieberg in Schevingen, zo meldt zijn dochter aan Shownieuws. Marja was haar Deense Dog uit aan het laten en op de hoek van de straat stond de hond van de buren te blaffen. Doordat de hond van Marja hier op reageerde, werd zij met scootmobiel en al omgetrokken door haar trouwe viervoeter. De buurman kwam toen hij Marja zag liggen direct polshoogte nemen en vroeg of hij haar kon helpen. “Marja gaf aan dat ze erg veel pijn in haar heup had. De politie was snel ter plaatse, maar op de ambulance moest een half uur gewacht worden”, aldus de dochter van Marja’s buurman.

Op dit moment is niet duidelijk hoe Marja eraan toe is. “Vannacht om 01:00 uur proberen de artsen haar wakker te maken, dan weten we pas hoe ze er aan toe is”, aldus Andrea.

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten