Sylvie uitgeroepen tot Mama van het Jaar

Voetbalvrouw Sylvie van der Vaart heeft weer een titel op zak. Ze is door MAMA magazine uitgeroepen tot Mama van het Jaar 2010. Sylvie heeft de award vanmiddag in ontvangst genomen.

“Sylvie is het ultieme voorbeeld van een vrouw die het moederschap, haar carrière en glamour weet te combineren. Het afgelopen jaar hebben we haar leren kennen als een krachtige, optimistische en sprankelende persoonlijkheid. Sylvie inspireert vele mama’s in Nederland om te vechten voor een mooi en rijk leven. Zelf noemt ze zich in de eerste plaats de mama van Damián. Voor de lezers en de redactie van MAMA magazine is Sylvie daarom de famous mama van het jaar,” zegt hoofdredacteur Lenny Gerdes.

Sylvie laat in een eerste reactie weten erg blij te zijn met de titel. “Ik vind dat zo te gek! Op de één of andere manier vergeten mensen dat ik in de basis de vrouw van Rafael ben, dat ik geen 23 ben maar 32 en dat, naast alles wat ik doe, ik toch vooral ook de mama van Damián ben. Dankzij Raf en Damián heb ik me er het afgelopen jaar zo doorheen kunnen slepen. Damián is de enige persoon die me nooit als zieke heeft gezien. Voor hem ben ik gewoon mama.”

Vanavond in de vroege editie van Shownieuws een uitgebreid gesprek met Sylvie.

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten