Take That’s Howard Donald had ook affaire

Niet alleen Mark Owen ging tijdens zijn huwelijk vreemd, ook zijn Take That collega Howard Donald kon zijn vriendin niet trouw blijven. Donald had maandenlang een affaire met de Nederlandse Merith van Onselen. Dit heeft Van Onselen aan News of the World verteld.

Merith was getrouwd toen ze Donald in 2008 leerde kennen tijdens een feestje in Berlijn, waar hij als dj draaide. Ook de zanger had op dat moment een relatie. Hij was samen met Marie, de moeder van zijn jongste dochter.

“Hij maakte duidelijk dat hij me leuk vond, maar hij had een joint nodig om dat tegen me te zeggen”, meldt Merith aan News of the World. “Ik vertelde hem toen dat ik getrouwd was, waarop hij zielig keek en ik dacht dat dat het daar bij bleef.” Dit was echter niet het geval, want de twee hielden contact via e-mail. “Hij bleef maar zeggen dat hij de hele tijd aan me dacht en hij vertelde me dat ik mooi en speciaal was. Uiteindelijk heb ik me over gegeven en het was het begin van een passievolle affaire. Hij heeft een hoge seksdrive en was op zoek naar spannende seks. Dat heeft hij zeker gekregen.”

Merith en Donald zagen elkaar geregeld in Engeland. De Nederlandse kreeg zelfs de sleutel van zijn buitenhuis, toen het wat minder ging met haar echtgenoot. Maar ineens was het een aflopende zaak. “Hij liet me weten dat ik te dichtbij was gekomen. Ik heb hem afgelopen oktober voor het laatst gezien”, aldus Merith.

De voormalige maitresse van Donald ligt op dit moment in scheiding met haar echtgenoot.

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten