Verloving Zweedse prinses ontbonden

De Zweeds prinses Madeleine en haar verloofde Jonas Bergstrom gaan uit elkaar. Dat maakte het hof zaterdag op de website <L CODE=”http://www.royalcourt.se”>www.royalcourt.se</L> bekend. Het paar heeft ,,na rijp beraad gezamenlijk besloten om uit elkaar te gaan, aldus de site. De jongste dochter van de Zweedse koning was sinds augustus verloofd met de advocaat Bergstrom.

In de Zweeds media verschenen de afgelopen maanden steeds vaker berichten over problemen tussen het tweetal. Jonas zou zijn verloofde hebben bedrogen met de Tora Uppstrøm Berg (21). De talentvolle handbalster Tora zou Jonas hebben ontmoet in het Zweedse skioord Åre. Jonas zou zich aan Tora hebben voorgesteld als Jacob Bernström en de 21-jarige blondine zou hem niet hebben herkend als de verloofde van de Zweedse prinses.

De 27-jarige Madeleine en de 31-jarige Jonas hadden zich in augustus 2009 verloofd op het Italiaanse eiland Capri. Ze waren al zo’n acht jaar samen. Madeleine en Jonas wilden in eerste instantie in oktober of november 2010 trouwen, een paar maanden na de bruiloft van haar zus, kroonprinses Victoria (32) en  Daniel Westling (36) op 19 juni.

Bekijk de reacties (0)