Wesley woedend op platenmaatschappij

Popstars-winnaar Wesley Klein is woedend op platenmaatschappij Benelux Records. Deze heeft namelijk besloten om, tegen de wil van Wesley in, een Nederlandstalig album van hem uit te brengen. Op deze manier proberen ze een graantje mee te pikken van zijn succes. Het album ‘Gewoon Wesley’ is opgenomen voordat Wesley meedeed aan Popstars. De cd werd echter nooit uitgebracht, maar nu dus wel. Wesley overweegt juridische stappen te ondernemen.

Ondertussen is de Popstars-winnaar ontzettend druk met het promoten van zijn nieuwe single ‘Een ongelofelijke droom’. Bij een single hoort natuurlijk een videoclip en daarvoor zijn de voorbereidingen dan ook in volle gang. Aanstaande donderdag, 18 maart, wordt de clip opgenomen op de Dam in Amsterdam. Wesley roept al zijn fans op om mee te doen in zijn nieuwe videoclip.

Dus lijkt het je leuk om een rolletje te spelen in de videoclip van Wesley? Stuur een mailtje naar <L CODE=”mailto:Serena.hofman@poshproductions.nl”>Serena.hofman@poshproductions.nl</L> om je aan te melden en kom dan donderdag om 14.00 uur naar de Dam in Amsterdam.

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten