Woods:

Tiger Woods heeft enorm veel spijt van zijn daden. De golfer gaat dan ook diep door het stof in de interviews die hij onlangs heeft gegeven. Woods verbaast zich over zijn daden. “Ik wist niet dat ik zo slecht was. Mijn leven was één grote leugen”, zo vertelde de golfer aan de Amerikaanse sportzender ESPN.

Woods is erg kritisch over zijn overspelige gedrag. In een interview met The Golf Channel noemt hij het zelf ‘walgelijk’. Hij heeft veel geleerd in de 45 dagen dat hij in de kliniek zat om zich te laten behandelen voor zijn seksverslaving. “Je ontkent niet langer en dan kom je uiteindelijk bij de waarheid. Dat is soms erg pijnlijk. Je kijkt naar jezelf en de persoon die je bent geworden en dan walg je van jezelf”, aldus Woods.

De golfer meent zich te hebben verloren in zijn eigen normen en waarden. Eerder was hij een frequent aanhanger van meditatie en het Boeddhisme en ineens hield hij zich daar niet meer mee bezig. Woods is goed op weg om zichzelf weer te hervinden, maar hij is er nog lang niet. Hij weet dat hij zijn leven moet beteren en dat begint volgens hem met therapie.

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten