Woods sliep met dochter buurman

Nieuwe onthullingen over Tiger Woods. Er is bekend geworden dat de golfer ook een one-night stand heeft gehad met de dochter van zijn buurman. Dit meldt The Sun.

Woods sliep met de 22-jarige studente, Raychel Coudriet, in zijn kantoor. Dit was direct naast een speciaal  vertrek dat de golfer heeft voor zijn twee kinderen. Bronnen beweren dat Woods zelf zoende met Raychel in de buurt van zijn huis in Isleworth, terwijl zijn vrouw Elin gewoon in de buurt was. “De twee hadden urenlang seks met elkaar”, zo vertelt een bron.

Daarnaast is ook de voorzitter van de Augusta National Golfclub, organisator van de Masters, niet te spreken over Woods. Volgens Billy Payne heeft de golfer al zijn fans teleurgesteld. “Zoals hij zelf al zei, hij is vergeten dat met beroemdheid en rijkdom ook verantwoordelijkheid meekomt”, aldus Payne.

Nike wil de golfer echter een handje helpen om zijn imago wat te verbeteren. Ze komen met een commercial waarin de overleden vader van Woods te horen is. Deze vertelt zijn zoon dat hij zijn leven moet analyseren. De bedoeling achter het spotje is om de menselijke kant van de golfer te laten zien.

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten