Alicia Keys en Psy op EMA’s

Alicia Keys, Pitbull, The Killers en Psy gaan optreden tijdens de MTV EMA’s. Dat heeft de muziekzender dinsdag laten weten.

Eerder werd al bekend dat No Doubt, Muse, Fun, Taylor Swift, Carly Rae Jepsen en Rita Ora tijdens de awardshow op het podium staan.

“De MTV EMA 2012 is mijn internationale ontmaagding! Ik ben niet alleen enthousiast dat ik als internationale artiest genomineerd ben voor een award, maar ook om voor een wereldwijd publiek op te mogen treden”, reageert Psy enthousiast.

Sterke energie
Ook Alicia Keys kijkt uit naar haar optreden. ““Het voelt goed om weer op het MTV EMA podium te staan”, zegt ze. “Ik ben razend enthousiast om de muziek van mijn nieuwe album ‘Girl On Fire’ met de wereld te delen. Als ik optreed voel ik zo’n sterke energie rondom me, helemaal op zo’n avond als op de avond van de MTV EMA. It’s electric! Bovendien word ik erg geïnspireerd door alle andere grote artiesten.”

Grote kanshebbers tijdens de EMA’s dit jaar zijn Rihanna, met zes nominaties, en Taylor Swift, die vijf keer is genomineerd.

Het evenement vindt op 11 november in Frankfurt plaats. (BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten