‘Ashton en Demi ruziën over geld’

Ashton Kutcher en Demi Moore lijken het nog steeds niet eens te kunnen worden over hun scheiding. Volgens The Sun heeft dat vooral met geld te maken. Ashton zou namelijk zoveel mogelijk over willen houden aan het huwelijk.

Een bron laat aan de krant weten dat het nog wel eens een vechtscheiding kan gaan worden, omdat Ashton geen zin heeft om de deal nu te tekenen. “Ashton en Demi proberen er zo uit te komen, want ze hebben geen zin om het in de rechtbank uit te vechten. Maar ze hebben nog geen afspraken kunnen maken over geld.” De reden hiervoor is volgens de insider dat Ashton aan het begin van hun relatie minder verdiende dan aan het eind. “Maar hij wil daar niet voor betalen.”

Een andere ingewijde stelt dat Ashton zich heel gierig gedraagt door te proberen er een betere deal uit te slepen. Ashton zou momenteel zo’n 87 miljoen dollar (66,5 miljoen euro) bezitten en Demi zou een bedrag van 94 miljoen dollar (bijna 72 miljoen euro) op haar naam hebben staan.

De twee zetten in november vorig jaar een punt achter hun huwelijk. Ze waren ruim zes jaar getrouwd. Na de breuk stortte Moore compleet in. Ze liet zich zelfs opnemen in een kliniek. Kutcher is intussen alweer even gelukkig in de liefde met actrice Mila Kunis. (BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten