Ashley Greene hoopt op onbesmet Twilight 2

Actrice Ashley Greene hoopt dat bioscoopbezoekers tijdens het bekijken van Breaking Dawn: Part 2 zich niet laten afleiden door de gebeurtenissen die zich achter de schermen van de Twilightfilm hebben afgespeeld.

Het zal de afgelopen maanden geen enkele Twilightfan zijn ontgaan dat de hoofdrolspelers Kristen Stewart en Robert Pattinson buiten de set een einde hadden gemaakt aan hun relatie, omdat Kristen was vreemdgegaan met Snow White-regisseur Rupert Sanders. Na de breuk volgde een verzoening.

Op de vraag of het publiek zich zal laten be├»nvloeden door de priv├ęproblemen van het beroemde acteurskoppel, antwoordt Ashley (25) in het blad Seventeen: “Hopelijk is de film niet besmet en is het publiek nog steeds in staat om van de film te genieten. Ik denk dat bioscoopbezoekers puur naar onze personages kijken en wens dat ze daarin slagen.”

Ashley, die zelf showbizzrelaties met acteur Reeve Carne en zanger Joe Jones op de klippen zag lopen, zegt dat ze begrijpt dat mensen gevoelens blijven koesteren voor hun ex. ”Ik kan nog steeds van een ex houden, ondanks een nare afloop een relatie. Het kost meer energie je ex te haten dus kun je hem maar beter het beste wensen.” (BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten