Barbie moet veel verwerken

Het was al bekend dat het geen makkelijke bevalling was voor Barbie. Maar de realityster vertelde vrijdagavond voor het eerst in Van der Vorst ziet sterren dat ze een moeilijke tijd doormaakt. De bevalling was namelijk veel zwaarder dan iedereen denkt.

”De bevalling duurde 17 uur. En daar omheen ging alles mis wat mis kon gaan”, onthult Barbie. Haar man Michael vertelt dat het al misging bij de ruggenprik. ”Twee keer werd verkeerd geprikt. Pas de derde keer zat ie goed.”

Dat was pas het begin van de zware beproeving. ”Het hoofdje kwam eruit. En toen zeiden ze: je moet ondersteboven en op je knieën, want er gaat iets mis. Toen hoorde ik iedereen gillen”, gaat Barbie verder. ”Haar schouders bleven achter mijn bekken hangen. Mijn bekken waren te nauw. Ze kwam er niet doorheen”.

Barbie’s moeder kon het allemaal niet aan en liep huilend de kraamkamer uit. Uiteindelijk trokken twee gynaecologen de baby eruit. ”Ze hebben haar leven gered’, zegt Michael. ”Het is gewoon heel erg geweest”, voegt Barbie daar huilend aan toe.

(BuzzE)
Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten