Barlow gaat voor Take That

Het is nog maar te bezien of Gary Barlow in een volgend seizoen van X Factor weer achter de jurytafel is te zien. Afgelopen weekend liet hij duidelijk merken het niet eens te zijn met het naar huis sturen van een deelnemer en nu er plannen zijn om met Take That een nieuwe plaat te maken, is de kans aanwezig dat de zanger niet terugkomt in de show.

De mannen van Take That hebben deze week hun agenda’s naast elkaar gelegd om te kijken of ze eind 2013 tijd hebben om de studio in te duiken. Een bron vertelt aan The Sun dat met deze plannen een einde zal komen aan het juryschap van Gary. “De gebeurtenissen van afgelopen week hebben voor Gary duidelijk gemaakt dat hij weer moet gaan doen wat hij eigenlijk het leukste vindt.”

“Gary geeft deze show alles, maar zometeen heeft hij weer alle tijd voor de band. De mannen genieten nu van hun vrijheid, maar hebben allemaal de wens om weer met Take That te gaan toeren”, gaat de bron verder. “Ze hebben het over een nieuwe plaat en een tournee gehad en alle vijf mannen zijn positief.” (BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten