Bløf bekroond en opnames Maestro van start

Bløf mocht zondag tijdens het Radio 2 Mijlpaal-concert de allereerste Radio 2 Mijlpaal Award in ontvangst nemen. De Zeeuwse band kreeg de prijs omdat ze dit jaar hun 20-jarig jubileum vieren. De radiozender wilde ze daarom eren vanwege hun bijdrage aan de Nederlandse popmuziek. Hier zijn de mannen natuurlijk heel erg trots op.

Op zaterdag 10 november is het concert op televisie te zien bij de NTR op Nederland 3.

&

Ander muzikaal nieuws, want ook  GTST gezicht Joep Sertons en Jiskefet acteur Michiel Romeijn heffen vanaf 8 november in het AVRO programma ‘Maestro’ de dirigentenstok voor orkest Holland Symfonia.

In Maestro gaan acht bekende Nederlanders gaan de uitdaging aan om het 65-koppige symfonieorkest Holland Symfonia te dirigeren. Wekelijks zetten zij hun (muzikaal) talent, doorzettingsvermogen en personality in om uiteindelijk de titel Maestro te winnen. Het wordt een programma met passie, humor en prachtige muziek, die soms heel mooi en soms ‘heel apart’ klinkt.

De jury bestaat uit: Otto Tausk, Isabelle van Keulen en Dominic Seldis en de presentatie is in handen van Frits Sissing.

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten