Een familiedrama, Vet game nieuws & Ode aan de Doden

Marian Mudder haar derde roman:’ Volgende keer bij ons’ is donderdag officieel aan de pers gepresenteerd.

&

12 november wordt Call of Duty Blak Ops II gelanceerd en dat wordt groots aangepakt. De Heineken Music Hall staat dan in het teken van het spel. Verschillende artiesten zoals Yes-R en The Partysquad treden op. De avond wordt gepresenteerd door Tim Haars en Tess Milne.

Duizenden fans zijn uitgenodigd om op 12 november 2012 de launch van een van de grootste entertainment releases ooit mee te maken. BN’ers als BN’ers als Ferri Somogyi (GTST), Dennis Weening, Jamie Westland (DI-RECT), Faberyayo (De Jeugd van Tegenwoordig),  Niek van der Brugge (DJ Radio 538) en veel andere BN-ers binden de strijd met elkaar aan op de Celeb Stage. Op deze avond staat Heineken Music Hall volledig in teken Call of Duty: Black Ops II.

Om precies 00.00 is de game verkrijgbaar voor alle bezoekers van het event bij de Media Markt tegenover de Heineken Music Hall. Radio 538 zendt deze avond live uit vanaf het Call of Duty: Black Ops II Launch Event in de Heineken Music Hall.

Tickets zijn (voor fans van 18 jaar en ouder) verkrijgbaar via acties en prijsvragen bij de verschillende partners van het event. Tickets zijn gratis en worden uitgegeven via de voorwaarden van de media partners. Aanvang van het event is 20.00 uur.

&

Morgenavond komt de KRO, in het teken van de Ode aan de Doden, met een bijzondere live uitzending vanaf begraafplaats & crematorium Westerveld. De presentatoren vragen heel Nederland een kaarsje op te steken voor overleden dierbaren.

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten