Bon Jovi geschokt na Sandy

Jon Bon Jovi is flink geschrokken toen hij voor het eerst nadat superstorm Sandy tekeerging in New York de ravage met eigen ogen zag. De zanger zat zelf veilig in Engeland tijdens het noodweer, maar heeft direct het vliegtuig gepakt om vrijdagavond op te treden bij een benefietconcert.

Na aankomst nam hij een kijkje in de buurt in New Jersey waar hij is opgegroeid. Tegen Today vertelt hij: “Het is moeilijk om de plek waar je vandaan komt zo verwoest te zien… mijn basisschool is in een opvangcentrum veranderd, de huizen van sommige mensen zijn er niet meer en ze vertelden me, ‘we zijn dakloos, het was nooit onze bedoeling om dakloos te worden.’ Het zijn hardwerkende mensen.”

Toch heeft de rocker er vertrouwen in dat het snel weer goed komt: “Als Amerikanen komen we allemaal samen in deze tijd van nood.”

Jon Bon Jovi staat vrijdagavond op het podium met onder meer Sting, Billy Joel, Christina Aguilera en Bruce Springsteen. Het concert wordt in de VS uitgezonden op meerdere tv-zenders en via internet. Amerikanen zullen tijdens de uitzending worden opgeroepen om geld te doneren. De opbrengsten gaan naar het Amerikaanse Rode Kruis. (BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten