Boogerd: geslacht baby geheim

Michael Boogerd weet of zijn tweede kind een jongen of meisje is, maar hij wil dat het een verrassing blijft voor zijn omgeving. Zijn vriendin Darya Nucci is begin januari uitgerekend van hun zoon of dochter. De enige die naast de aanstaande papa en mama weet wat het geslacht van de baby is, is oudste zoon Mikai.

De oud-wielrenner kreeg Mikai (8) met zijn ex-vrouw Nerena Ruinemans. Het lukt de grote broer tot nu toe goed om het grote geheim te bewaren, zegt Boogerd in een interview met weekblad Party. “Hij houdt zijn mond goed dicht, maar het is kinderachtig dat volwassenen uit onze omgeving op Mikai inpraten in de hoop er zo achter te komen. Gelukkig houdt hij zijn lippen stijf op elkaar.”

Michael en Darya leerden elkaar vorig jaar kennen tijdens Sterren dansen op het ijs. De schaatspartners wonnen de show en hielden er een relatie aan over. In mei dit jaar ontdekte Darya, die in de Oekraïne is geboren, dat ze zwanger is. In eerste instantie leek ze op 31 december uitgerekend, maar dat is nu bijgesteld naar de eerste week van januari. (BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten