Pattinson en Stewart hand in hand

Kristen Stewart en Robert Pattinson hebben hun problemen definitief achter zich gelaten, zegt de New York Post te weten. Ze verschenen als een verliefd koppel op de première van de laatste Twilight-film.

R-Patz heeft K-Stew blijkbaar nu echt vergeven voor haar slippertje. De twee poseerden hand in hand voor de fotografen, een ongewone actie van het stel dat normaal gesproken niet intiem is in het openbaar.

Breaking Dawn Part 2 is de vijfde film in de Twilight-reeks. Van de boeken gingen er wereldwijd meer dan 100 miljoen over de toonbank en ook de filmserie heeft inmiddels al 2,5 miljard dollar opgeleverd.

Records
Breaking Dawn Part 2, de vijfde en laatste film in de Twilight-reeks, heeft woensdag een betere openingsdag gehad dan al zijn voorgangers. In totaal kochten woensdag, op de dag dat de film in voorpremière ging, al 50.000 mensen een kaartje voor de film. Hiermee verbrak Breaking Dawn 2 het record van de derde film, Eclipse.

De films zijn gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van schrijfster Stephenie Meyer en vertellen over de driehoeksverhouding tussen de lijzige vampier Edward Cullen (Robert Pattinson), tienermeisje Bella Swan (Kristen Stewart) en de fysiek imposante weerwolf Jacob (Taylor Lautner).

Van de boeken gingen er wereldwijd meer dan 100 miljoen over de toonbank en ook de filmserie heeft inmiddels al 2,5 miljard dollar opgeleverd. Het vorige deel werd in Nederland door bijna een half miljoen mensen gezien. Breaking Dawn 2 draait in bijna 100 bioscopen. (BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten