‘Britney veranderd door Justin’

Justin Timberlake zou de aanleiding zijn voor de neerwaartse spiraal waarin Britney Spears afgelopen tien jaar in terecht is gekomen. Dat zei de advocaat van Britneys vader vrijdag tijdens de tweede dag van de rechtszaak tussen de zangeres, haar ouders en oud-manager Sam Lutfi, meldt Reuters.

”De eens zo gelukkige en nederige popster werd boos en impulsief na de breuk met mede-superster Justin Timberlake in 2003”, zei Leon Gladstone. Na de pijnlijke breuk merkten de ouders van Britney dat ze begon te veranderden. Zo trouwde ze dat jaar in Las Vegas met een jeugdliefde, een huwelijk dat na 55 uur alweer voorbij was.

Hierna volgde in 2007 een huwelijk met danser Kevin Federline en een zeer publiekelijke inzinking. Spears raakte als gevolg van de inzinking haar kinderen kwijt en werd opgenomen in een kliniek. ”Dit was een strijd op leven en dood. Op dit punt in haar leven, waarin ze het meest kwetsbaar was, ontmoette ze meneer Lutfi”, gaat Gladstone verder. Volgens de advocaat zou Lutfi onder meer pillen in Britneys eten hebben gedaan en haar uit een rijdende auto hebben geduwd.

Sam Lufti klaagde onlangs Britney en haar ouders aan wegens laster en contractbreuk. Ook claimt hij dat de vader van de zangeres hem heeft geslagen.

De foto die u hier ziet komt uit 2002, want toen waren Britney en Justin nog een stel.

(BuzzE)
Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten