Chantal Janzen begrijpt Rachel Hazes

Chantal Janzen speelt in de nieuwe musical Hij gelooft in mij de rol van Rachel Hazes. Op de vraag of ze zich de onvoorwaardelijke steun van Rachel voor haar man André kan voorstellen, antwoordt ze: “Ik begrijp Rachel wel. Ik zou ook niet zomaar bij mijn grote liefde weggaan.”

Toch vindt Chantal het wel een moeilijke vraag. “Ik heb makkelijk praten. Zo afglijden in bijvoorbeeld drank zit totaal niet in de aard van mijn eigen vriend Marco”, vertelt de presentatrice aan het AD. “Maar wat doe je als je grote liefde wel zo’n probleem krijgt? Ik denk toch niet dat ik dan zomaar bij mijn man wegga en mijn zoontje meeneem.”

Toch is dit volgens de blonde musicalster wel een van de weinige overeenkomsten tussen haar en Rachel. “We zijn andere persoonlijkheden. Maar ik hoop wel net zo’n toegewijde en lieve moeder te worden als zij”, aldus Chantal. “Ik ben blij dat ik zelf een zoontje heb. Zo kan ik me beter voorstellen hoe Rachel werd verscheurd door de zorgen om man en kinderen.” Volgens Chantal is Rachel een type die zichzelf automatisch op de achtergrond plaatst. “Daar heb ik toch minder moeite mee.”

James, het 3-jarige zoontje van Chantal krijgt weinig mee van de voorstelling van zijn moeder. “Hij weet dat ik af en toe op televisie kom of op een podium sta. Maar van deze voorstelling krijgt hij weinig mee. Bewuste keuze. Ik vind het verhaal niet geschikt voor kleine kinderen”, zegt de musicalster zaterdag in het AD. De 33-jarige actrice speelt in de musical naast Martijn Fisher, die de rol van de zanger vertolkt. (BuzzE/redactie)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten