Cheryl Cole schopte en krabte ex

Voor de eerste keer heeft Cheryl Cole uit de doeken gedaan hoe woedend ze reageerde op de vreemdgangerspraktijken van de -toen nog- liefde van haar leven Ashley Cole. Ze was kapot van het nieuws, onthult ze in haar autobiografie Cheryl: My Story. Now Magazine licht alvast een puntje van de sluier op.

Op 24 januari 2007 kwam Cheryl erachter dat Ashley, waarmee ze toen twee jaar was getrouwd, was vreemdgegaan met een kapster. Ze wist dat er iets niet klopte toen Ashley voorstelde een kopje thee voor haar te maken. “Hij maakte haast nooit thee en ik voelde dat iets niet goed zat”, onthult Cheryl. “Hij gedroeg zich al de hele avond raar.”

Vlak daarna werd de Britse zangeres gebeld door een krant dat er een verhaal op komst was over haar man die was vreemdgegaan. “Ik ging achter de computer zitten wachten tot het verhaal online kwam”, herinnert ze zich. ”’Je moet dit lezen’, schreeuwde ik naar Ashley. Maar dat wilde hij niet. Hij leek ontzet.”

En toen ontplofte er iets bij Cheryl. “Ik sloeg hem in zijn gezicht, ik kon het niet helpen. Ik schudde hem door elkaar, schopte hem, krabte hem in zijn gezicht, duwde hem alsof ik gek was.” Intussen is Cheryl Cole tot rust gekomen, samen met haar nieuwe aanwinst Tre Holloway. (BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten