‘Clooney is geen homo’

George Clooney is geen homo. Dat heeft zijn grote zus Adelia Zeidler gezegd in het eerste interview dat ze ooit heeft gegeven, met de NY Daily News.

George wist de afgelopen jaren de meest prachtige vrouwen voor zich te winnen. Desondanks wordt vaak beweerd dat de wereldberoemde acteur homoseksueel is. “Het is belachelijk, we luisteren niet eens meer als mensen dat soort dingen zeggen”, reageert zijn 52-jarige zus.

Volgens Zeidler heeft haar één jaar jongere broertje geen kinderen omdat hij altijd voor zijn werk heeft gekozen. “Hij is voor een carrière gegaan in plaats van een familie. Dat was zijn focus.”

Hartenbreker
George was ook op de middelbare school al een graag geziene gast. “Elke paar maanden had hij wel een andere vriendin.” De veroveringen had hij volgens zijn zus vooral aan zijn humor te danken.

George is altijd netjes met zijn vriendinnen omgegaan, benadrukt Zeidler. “Hij heeft geen harten gebroken door de meisjes onverwachts te dumpen. Volgens mij eindigden zijn relaties op een natuurlijke manier. Ik kan me geen boze telefoontjes ofzo herinneren.”

Clooney is sinds een tijdje samen met Stacey Keibler. Het gaat goed, maar zijn zus verwacht niet dat George met zijn huidige vriendin gaat trouwen. (BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten