Cynthia Nixon klaar met SATC

Cynthia Nixon heeft het wel gehad met Sex And The City. De actrice, bekend van haar rol als Miranda in de hitserie, vertelt The Hollywood Reporter dat ze geen interesse heeft om nogmaals in de huid van de roodharige advocate te kruipen.

“Ik denk dat het wel prima is om het hierbij te laten”, antwoordt ze op de vraag of ze hoopt dat er nog een derde film over de vier New Yorkse vriendinnen komt. Jammer voor Sarah Jessica Parker, de ster van de serie, die meerdere malen heeft laten doorschemeren wel brood te zien in een vervolg op de zes televisieseizoenen en twee films. Vorig jaar nog zei ze zelfs al een verhaallijn voor de derde film in gedachten te hebben.

Ook Kristin Davis (Charlotte) en Willie Garson (Stanford) staan positief tegenover een vervolgfilm, net als Kim Cattrall (Samantha), hoewel zij zegt dat ze het ook niet erg zou vinden als het niet gebeurt. Chris Noth heeft echter weinig zin meer om nog eens Mr. Big te spelen. “Ik mis de beginperiode, voordat het zoveel aandacht kreeg, toen het nog niet zo’n iconische status had”, zei hij vorig jaar. (BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten