Daphne Deckers lanceert parfum

Daphne Deckers is lekker bezig. Haar woordvoerder bevestigt aan Shownieuws dat Daphne binnenkort een parfum zal lanceren. Daphne heeft de eau de toilette samen met Ten Cate gecreëerd. Het parfum heet WOW en dat staat voor ‘World of Women’.

Daphne kijkt erg uit naar de lancering van de geur. En zegt er zelf over: “We zijn er behoorlijk lang mee bezig geweest, want na het hele geurproces is er natuurlijk ook nog het flesje, de verpakking, de kleurstelling van de strikjes en het bh-bedeltje. Het was fantastisch om dat eens mee te maken!”

Het eerste WOW-parfum bestaat uit meer dan 80 ingrediënten, waarvan in de top: bergamot, sinaasappel en peer, in het hart: jasmijn, roze peper en roos en in de base: patchoeli, cashmere en kostbare houtsoorten. Het is een hele rijke geur geworden: elegant, vrouwelijk, gelaagd en een tikje uitgesproken.

Naast het parfum komt er ook nog een speciale ‘parfumparel’. Daphne legt uit:  “Ik heb ’t niet zelf bedacht. Maar, ik had er over gelezen in de ‘O’ het maandblad van Oprah. Sommige mensen zijn allergisch voor parfum op hun huid – en dat zijn er steeds meer. Toen dacht ik zou het niet leuk zijn om een soort bedeltje van te maken wat je tussen je borsten aan je WOW-bh kunt bevestigen. Zo is de parfumparel geboren.”

De parel is een leuk hebbedingetje dat je kunt inspuiten met parfum. Het kan vervolgens aan je bh worden gehaakt.

Meer informatie over Daphne en het parfum lees je binnenkort op onze site.

 

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten