Di-rect’s Jamie is onverslaanbaar

Zowat tout gamend Nederland verzamelde zich maandagavond in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De nieuwe game Call of Duty: Black Ops II werd daar op ludieke wijze gelanceerd. Tussen het publiek bevonden zich eveneens BN’ers waaronder Dennis Weening, Jamie Westland, Sterretje, Yes-R, Ferry Somogyi, Faberyayo, Negativ en Michael Rooker. Zij waren van de partij om het nieuwe spel tegen elkaar te spelen.

Jamie Westland van DI-RECT blijkt een gamer in hart en nieren. Hij nam het on stage op tegen andere BN-ers. Steevast kwam Jamie als winnaar uit de bus. Op de radio zei Jamie: ‘De rest was zo slecht dat het voor mij echt appeltje-eitje was.’

Naast de competities waren er optredens van o.a. Yes-R, Kraantje Pappie en The Partysquad. Radio 538 heeft de avond live verslagen.

De launch werd bovendien opgeleukt door een aantal game sites en pro-Call of Duty teams. Zij mochten zich uitleven op deze nieuwe Call of Duty en deden dat in stijl.

Dave Anthony, VP bij Treyarch, en stemacteur Michael Rooker hadden samen de eer om precies om 00:00 uur het spel te lanceren. Vanaf dat moment was Call of Duty: Black Ops II te koop bij Media Markt, recht tegenover de Heineken Music Hall.

 

 


Bekijk de reacties (0)