Disneylandfeest met Lammers

De Nederlandse acteur Frank Lammers is vrijdag en zaterdag aanwezig bij de grote Europese première van de nieuwe Disney-film Wreck-it-Ralph in Disneyland Parijs. In het attractiepark wonen de acteurs die het titelpersonage in alle Europese versies hebben ingesproken het grote gala-event bij ter gelegenheid van de lancering van de film.

Titelpersonage Ralph is de slechterik in een populaire videogame. Maar na jaren is hij het zat om overschaduwd te worden door de held van het spel. Daarom ontsnapt hij uit de game om op zoek te gaan naar een wereld waar hij zelf een held kan zijn. Georgina Verbaan en Irene Moors spreken de stemmen in van twee andere gamepersonages die Ralph op zijn avontuur tegenkomt.

Behalve de Europese première van Wreck-it-Ralph vindt in Disneyland Parijs dit weekend ook de lancering van het kerstprogramma plaats. Met deze speciale Dreams Show, die tot begin januari elke dag te zien is, sluit het populaire attractiepark een jaar van festiviteiten ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan af.

Wreck-it-Ralph is vanaf 12 december in de Nederlandse bioscopen te zien. (BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten